• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05325177618

                                                                                                                                                                                                                                               

WhatsApp Satış Destek




Çalışma Saatlerimiz 09.00-17.00 Arasıdır

Email : info@simamekatronik.com

Mobil : 0532 517 76 18  
Sabit : 0312 312 40 80 Pbx
Fax   : 0312 312 50 80

Ürün ve Hizmetler
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi36
Bugün Toplam436
Toplam Ziyaret42868

Anasayfa


     Weightlab WF-SBC30 Çalkalamalı Su Banyosu

   
Ürün Kodu : Weightlab WF-SBC30
Üretici Firma : Weightlab İnstrumens
Ürün Özellikleri
Dijital ve akıllı özelliklerle donatılan Weightlab Instruments laboratuvar cihazları arasında yer alan WF SBC30 Su Banyosu modeli, kullanıcıya sunduğu
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Weightlab Instruments WF-SBC30 Çalkalamalı Su Banyosu

 
Dijital ve akıllı özelliklerle donatılan Weightlab Instruments laboratuvar cihazları arasında yer alan WF SBC30 Su Banyosu modeli, kullanıcıya sunduğu sezgisel tasarımıyla çalkalama işlemini en basit şekilde, başarıyla gerçekleştirmeyi amaçlar.
sWF-SBC30 Çalkalamalı Su Banyosu, sahip olduğu LCD ekranı sayesinde kullanıcıya uygulama esnasında anlık bilgileri rahatlıkla görüntüleme imkanı sunar. Anlık sıcaklık değeri, istenilen sıcaklık değeri, ayar süresi ve kalan sürenin takibi yapılabilir. Ekran genişliği sayesinde daha karanlık ortamlarda ve uzaktan da okunabilirlik sağlar.
 
Kullanıcı deneyimini artıran sezgisel ve teknolojik donanımlara sahip olan WF-SBC30 Su Banyosu, PID programlı, yüksek hassasiyetli hız kontrolü özelliği bulunur. Bu sayede başlangıç hızı operatör tarafından ayarlanabilir ve sallanan şişe sıvısının sıçramasını engeller.
 
Weightlab Instruments, kontrollü ve verimli uygulamalar için son derece ideal lab cihazları markalarından biridir. Ortam sıcaklığı ile -100 °C'ye kadar sıcaklık kontrolü sağlayan WF-SBC Su Banyosu, 20-180 rpm hız aralığına ve +-1 rpm frekans hassasiyetine sahiptir. Böylece sabit sıcaklıkta numuneleri etkili ve homojen olarak çalkalama imkanı sunar. 
 
Paslanmaz çelik malzemeden üretilen su banyosu yüzeyleri, son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Özellikle sıvı ve buhar ile temas eden yüzeylerin korozyona dayanıklı olması, cihazın dış yapısının oldukça kuvvetli ve dirençli olmasını sağlar. Paslanmaz çelik yapıya sahip olmasının bir diğer avantajı da yüzeylerin kolay temizlenebilir olmasıdır.
 
Weightlab Instruments Su Banyosu, kullanıcıya sunduğu akıllı özellikler sayesinde güvenliği üst seviyeye çıkarır. Otomatik durma özelliği ile hız seviyesi beklenen noktanın üzerine çıktığında işlemi otomatik olarak durdurur. Bunun yanı sıra; sabit çalışma fonksiyonu, zamanlama ve hızlı başlatma özellikleriyle de ekstra güvenlik ve kolaylık sağlar. Cihaz içeriğinde bulunan zamanlayıcı ise 0 - 9999 dakika arasında ayarlanabilir.
 
WF SBC30 Su Banyosu, yapısal anlamda fark yaratan çatı tipi üst kapak sistemi ile donatılmıştır. Uygulama verimini artıran kapak sistemi, sıvı kaybını ve damlacıkların çevreye yayılmasını önlemek amacıyla tasarlanmıştır. Paslanmaz çelik yaylı ataçman standart pakete dahil olarak sunulur. Bunun yanı sıra, aksesuar olarak tercih edilebilen modülü sayesinde farklı boyutlardaki erlen ve balonların çalkalanması mümkündür.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj